Συχνές Ερωτήσεις

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

 

  1. Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Αυτός ο τρόπος πληρωμής ισχύει και για παραγγελίες που έχετε κάνει και θέλετε να τις παραλάβετε από το κατάστημά μας στην οδό Πατησίων 216, Αθήνα – Τηλ. 2102288977.
  2. Πληρωμή με κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας.

Μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της.

 

H αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ και τα μεταφορικά έξοδα έχουν κόστος 5 ευρώ.

 

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε έως και 3 εργάσιμες ημέρες αναλόγως την περιοχή που βρίσκεστε. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανή καθυστέρηση της παραγγελίας η οποία οφείλεται στην συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ.

Τα καινούρια προϊόντα, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε, συνοδεύονται με διετή εγγύηση από τις κατασκευάστριες εταιρίες, ως προστασία έναντι ελλαττωματικών προϊόντων ή προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στην διαφημιζόμενη εμφάνιση ή λειτουργία. Οι κατασκευάστριες εταιρείες είναι και οι υπεύθυνες για την επισκευή ή αντικατάσταση τους. Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που έχουν προκληθεί λόγω κακής χρήσης των προϊόντων.

1)Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση(as new), αχρησιμοποίητο και να έχει όλα τα παρελκόμενα της αρχικής του συσκευασίας.

 

2)Να μην έχει υποστεί φθορές έτσι ώστε να είναι δυνατή η μεταπώληση του.

 

3)Να συνοδεύεται με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.

 

4)Τα έξοδα επιστροφών βαρύνουν τον πελάτη εκτός αν το προϊόν που έχει λάβει είναι δεν είναι αυτό που έχει παραγγείλει.

Μπορείτε να δείτε όλες τις υπηρεσίες μας από εδώ.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το site μας κάνοντας είσοδο ως επισκέπτης. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 2102023004, 6977076514

Κατάστημα ilektrikapatisia.gr

Κατάστημα 1ο

Πατησίων 274 & Σκιάθου, Αθήνα 

Τηλ: 2102023004, 6977076514

iliektrikapatisia.gr 2o katastima

Κατάστημα 2ο

Πατησίων 216, Αθήνα

Τηλ: 2102288977