Όροι Χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα “ilektrikapatisia.gr” προβάλλει και διαθέτει τα προιόντα μέσω διαδικτύου της ατομικής εταιρείας Κακαρώνης Αντώνης που εδρεύει στην οδό Πατησίων 216 στην Αθήνα με ΑΦΜ:070474493 και υπάγεται στην ΔΟΥ ΙΓ’ Αθηνών.

 

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις καθώς η χρήση του παρόντος δικτυακού καταστήματος “ilektrikapatisia.gr” συνεπάγεται με την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Γενικοί Όροι

 

Η ατομική εταιρεία Κακαρώνης Αντώνης διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε τροποποιήσεις ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προυποθέσεις μονομερώς. Η ατομική εταιρεία Κακαρώνης Αντώνης δεν είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους χρήστες για τις τροποποιήσεις αυτές καθώς και για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή.

                                                         

Περιορισμοί ευθύνης

 

Η ατομική εταιρεία Κακαρώνης Αντώνης δεν φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά τη διάρκεια αυτής. Η ατομική εταιρεία Κακαρώνης Αντώνης δεν υποχρεούται να αποδεχτεί παραγγελία προιόντων που λόγω τυπογραφικού λάθους εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με τιμή λανθασμένη, είτε μικρότερη είτε μεγαλύτερη από την ισχύουσα, για το εν λόγω χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί τέτοιο σφάλμα η εταιρεία οφείλει να ενημερώσει τον πελάτη για την ισχύουσα τιμή και ο πελάτης να προχωρήσει είτε στην εκπλήρωση της παραγγελίας του είτε στην ακύρωση αυτής. Επίσης η ατομική εταιρεία Κακαρώνης Αντώνης δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις των παραγγελιών(συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλεται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.

Πνευματική Ιδιοκτησία

 

Η ιστοσελίδα “ilektrikapatisia.gr” είναι ο επίσημος δικτυακός τόπος της ατομικής εταιρείας Κακαρώνης Αντώνης. Η εταιρεία Κακαρώνης Αντώνης που είναι η ιδιοκτήτρια του παρόντος δικτυακού καταστήματος κατέχει όλα τα πνευματικά του δικαιώματα και δεν τα πωλεί, παραχωρεί ή ενοικιάζει και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επίσης απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου στο σύνολο του ή τμηματικά για εμπορική ή άλλη χρήση χωρίς την άδεια της ιδιοκτήτριας εταιρείας(μέσω του νόμιμου εκπροσώπου της).

Προστασία Προσωπικών δεδομένων

 

Με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών μας συλλέγονται τα απαιτούμενα στοιχεία σας για την διενέργεια των συναλλαγών σας ακολουθώντας τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν.2472/1997.Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται στο αρχείο μας αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο(με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Πιο συγκεκριμένα για την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  “ilektrikapatisia.gr”  θα κληθείτε  να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας  στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου κλπ.) τα οποία τηρούνται στο αρχείο μας με σκοπό την εκτέλεση των παραγγελιών που πραγματοποιούνται. Για την αναγνώριση σας χρησιμοποιούνται 2 κωδικοί ,το όνομα χρήστη(username) και ο κωδικός ασφαλείας (password) οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν ασφαλή πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας όσο συχνά επιθυμείτε. Οι μόνοι που έχετε πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς, μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας τους από τρίτα πρόσωπα. Επίσης το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ssl διασφαλίζοντας της ηλεκτρονικές σας συναλλαγές με την ασφαλή ανταλλαγή των δεδομένων σας αποτρέποντας την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

 

Σε περίπτωση αγορών από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του κοινοποιώντας το σε εμάς γραπτώς στο info@ilektrikapatisia.gr ή καλώντας μας στα 2102023004, 6977076514 και 2102288977. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του κατάσταση(as new) στην οποία σας παραδόθηκε και εμείς υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε το ποσό που έχετε καταβάλει χρησιμοποιώντας τον τρόπο καταβολής με τον οποίο εσείς καταβάλατε το τίμημα. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα προβαίνουμε άμεσα στην εντολή ακύρωσης συναλλαγής προς την εκδότρια τράπεζα για την επιστροφή των χρημάτων σας και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις της τράπεζας στην πίστωση του ποσού που έχετε καταβάλει.

Όροι επιστροφών

 

1)Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση(as new), αχρησιμοποίητο και να έχει όλα τα παρελκόμενα της αρχικής του συσκευασίας.

 

2)Να μην έχει υποστεί φθορές έτσι ώστε να είναι δυνατή η μεταπώληση του.

 

3)Να συνοδεύεται με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.

 

4)Τα έξοδα επιστροφών βαρύνουν τον πελάτη εκτός αν το προϊόν που έχει λάβει είναι δεν είναι αυτό που έχει παραγγείλει.

Εγγύηση

 

Τα καινούρια προϊόντα, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε, συνοδεύονται με διετή εγγύηση από τις κατασκευάστριες εταιρίες, ως προστασία έναντι ελλαττωματικών προϊόντων ή προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στην διαφημιζόμενη εμφάνιση ή λειτουργία. Οι κατασκευάστριες εταιρείες είναι και οι υπεύθυνες για την επισκευή ή αντικατάσταση τους. Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που έχουν προκληθεί λόγω κακής χρήσης των προϊόντων.